Actueel
Herinrichting lokatie Emmeloord is voltooid.

Afgelopen periode is er hard gewerkt aan de herinrichting van de lokatie Emmeloord om er een mooie ruime opslag creëren, met aandacht voor het Milieu en Brandveiligheid.Het terrein is eerst volledig voorzien van drainage en vervolgens bestraat waarna er grote compartimenten zijn gemaakt voor de opslag van de banden, voor de stevige brandwerende scheiding van de compartimenten zijn muren gemaakt van grote beton bouw elementen . De werkzaamheden zijn inmiddels voltooid en kan er weer volop geladen en gelost worden.

Nieuws
Minister bezoekt Kargro

>>Bekijk hier de video

Minister Cramer vindt dat bedrijven Kargro, GSU en Margriet goed bezig zijn met energiebesparing. Zij heeft hen daarom samen met Loek Hermans, voorzitter van MKB Nederland, extra in het zonnetje gezet tijdens haar werkbezoek aan KARGRO.

links
VACO branchvereniging - VACO
Kargro houdt zich bezig met de in- en verkoop, opslag en transport van vrachtwagenkarkassen.

Achttien gekwalificeerde keurmeesters zijn dagelijks onderweg om bij de klant, bandenservice- en transportbedrijven de karkassen kritisch te keuren.
Zijn ze nog geschikt voor vernieuwing, dan koopt Kargro de banden aan. Worden ze afgekeurd, dan voert Kargro de karkassen tegen vergoeding af naar Rumal, die er middels het recycling proces voor zorgt dat ze als grondstof (granulaat/rubberpoeder) weer ingezet kunnen worden.

Kargro vervoert de karkassen per eigen transport naar de 75.000 m² grote opslagterreinen, waar ze gesorteerd worden op maat, merk en kwaliteit. De gemiddelde voorraad van zo'n 120.000 karkassen ligt dan klaar om te vervoeren of te verschepen naar meer dan 40 landen over de hele wereld.

En dat die karkassen daarbij in goede handen zijn mag wel blijken uit het feit dat Kargro niet alleen een VACO erkend bedrijf is, maar ook Recytyre, TUV en ISO-9001 gecertificeerd.   

   
Lokatie EmmeloordLokatie Montfoort

Uw banden afvoeren volgens eisen van de landelijke recycling organisaties in zowel Nederland als België :


Nederland : Voor Band en Milieu zijn wij gecertificeerd inzamelaar.
Wilt u dat wij uw banden volgens de BEM regeling ophalen neem dan kontakt op met Lintire 0347-344401

 


België : Voor Recytyre zijn wij gehomologeerd operator en geregistreerd Recytyre-Partner.
Wilt u dat wij uw banden ophalen volgens de Recytyre regeling  neem dan kontakt op met :
Kargro voor de vrachtwagenbanden  tel 00 31 348 471844
Lintire voor de personenautobanden  tel 00 31 347 344401

Ophalen van banden die niet onder deze regelingen vallen is natuurlijk ook mogelijk, neem gerust even contact met ons op.