Actueel
Herinrichting lokatie Emmeloord is voltooid.

Afgelopen periode is er hard gewerkt aan de herinrichting van de lokatie Emmeloord om er een mooie ruime opslag creëren, met aandacht voor het Milieu en Brandveiligheid.Het terrein is eerst volledig voorzien van drainage en vervolgens bestraat waarna er grote compartimenten zijn gemaakt voor de opslag van de banden, voor de stevige brandwerende scheiding van de compartimenten zijn muren gemaakt van grote beton bouw elementen . De werkzaamheden zijn inmiddels voltooid en kan er weer volop geladen en gelost worden.

Nieuws
Minister bezoekt Kargro

>>Bekijk hier de video

Minister Cramer vindt dat bedrijven Kargro, GSU en Margriet goed bezig zijn met energiebesparing. Zij heeft hen daarom samen met Loek Hermans, voorzitter van MKB Nederland, extra in het zonnetje gezet tijdens haar werkbezoek aan KARGRO.

links
VACO branchvereniging - VACO

Banden Plan Europa / Tyre Plan Europe.

Banden Plan Europa in Nederland en Tyre Plan Europe BVBA in Belgie zijn de bedrijven uit de Kargro Groep die zich bezig houden met het vernieuwen van de onder andere door Kargro ingezamelde karkassen.

Afhankelijk van de wens van de klant worden de banden 'warm' of 'koud' van een nieuw loopvlak voorzien. In het eerste geval krijgen ze de merknaam UBO mee en in het tweede geval heten ze Bandag. Beide bedrijven werken onder het Bandag kwaliteitscertificaat ECE109R en zijn ook, als een van de eerste in Europa, ISO 9001 gecertificeerd. Uiteraard wordt er met de meest geavanceerde techniek gekeurd tijdens de productie.

Kortom; met Banden Plan / Tyre Plan kunt u veilig de weg op.   
Warm-vernieuwingKoud-vernieuwing

Bandag

Bridgestone